Επικοινωνία

Τηλ: +30 25930 53070
Τηλ: +30 25930 53077
Κινητό +30 6974 466 730
Email: info@village-esperia.gr

Follow us

Πού θα μας βρείτε

Η Θάσος είναι εύκολα προσβάσιμη με πλοίο, δεν υπάρχει αεροδρόμιο στο νησί. Τα πλοία αναχωρούν από τα λιμάνια της Καβάλας ή της Κεραμωτής και φτάνουν στο νησί είτε στη Σκάλα Πρίνου είτε στο Λιμένα.

Από Καβάλα

Το πλοίο Καβάλα-Σκάλα Πρίνου αναχωρεί περίπου πέντε φορές την ημέρα και διαρκεί περίπου 75 λεπτά. Μόλις φτάσετε στη Σκάλα Πρίνου, μπορείτε να οδηγήσετε (ή να πάρετε το λεωφορείο) περι τα 23 χιλιόμετρα για το Ποτό. Βγαίνοντας από το λιμάνι, στρίψτε δεξιά στον κεντρικό παραλιακό δρόμο συνεχίστε μέχρι να φτάσετε στον Ποτό. Θα περάσετε από τα χωριά Πρίνο, Σκάλα Σωτήρος, Σκάλα Καλιράχης, Σκάλα Μαριών, Λιμενάρια. Μόλις φτάσετε στον Ποτό, στρίψτε αριστερά προς τον Θεολόγο, μετά από 400μ στρίψτε δεξιά και θα φτάσετε στο χώρο στάθμευσης μας στα επόμενα 30μ.

Από Κεραμωτή

Το πλοίο από την Κεραμωτή φτάνει στο Λιμένα, την πρωτεύουσα της Θάσου. Το ταξίδι διαρκεί περίπου 35 λεπτά και υπάρχουν πολλά δρομολόγια κάθε μέρα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Από το λιμάνι του Λιμένα, στρίψτε δεξιά στον κεντρικό παραλιακό δρόμο και ακολουθήστε τις πινακίδες προς Πρίνο. Περάστε από τις πόλεις Πρίνο, Σκάλα Σωτήρος, Σκάλα Καλιράχης, Σκάλα Μαριών, Λιμενάρια και Ποτό. Μόλις φτάσετε στον Ποτό, στρίψτε αριστερά προς τον Θεολόγο, μετά από 400μ στρίψτε δεξιά και θα φτάσετε στο χώρο στάθμευσης μας στα επόμενα 30μ.

Με αεροπλάνο

Το πλησιέστερο αεροδρόμιο στη Θάσο είναι στην πόλη της Καβάλας (Μέγας Αλέξανδρος), που βρίσκεται κοντά στη Χρυσούπολη στα περίχωρα της Καβάλας, μόλις 17 χιλιόμετρα από το λιμάνι της Κεραμωτής. Υπάρχουν καθημερινές πτήσεις από και προς την Αθήνα, καθώς και πολλές πτήσεις τσάρτερ από όλη την Ευρώπη.