Επικοινωνία

Τηλ: +30 25930 53070
Τηλ: +30 25930 53077
Κινητό +30 6974 466 730
Email: info@village-esperia.gr

Follow us

Image Alt

Τοποθεσία

Καθημερινότητα στο Νησί

Υπέροχα ηλιοβασιλέματα

Ο Ποτός είναι το πιο γνωστό τουριστικό θέρετρο στη Θάσο στη νότια πλευρά του νησιού. Είναι ένας τουριστικός οικισμός και χρησίμευε ως το λιμάνι του ορεινού χωριού του Θεολόγου. Το καλοκαίρι αυτό το χωριό μετατρέπεται σε πόλη. Άνθρωποι όλων των ηλικιών και εθνικοτήτων απολαμβάνουν τα δροσερά καλοκαιρινά βράδια, χωρεύουν σε νεανικούς ρυθμούς της μουσικής. Οι διακοπές σας στο Ποτό θα είναι μια αξέχαστη εμπειρία που σίγουρα θα σας κάνει να θέλετε να επιστρέψετε.

Η ζωή δίπλα στη παραλία

Εκπληκτικές παραλίες

Η Θάσος είναι γεμάτη με δεκάδες καταπληκτικές παραλίες και κρυμμένους όρμους σε όλο το νησί, φημισμένες για τα κρυστάλλινα νερά τους. Κάθε επισκέπτης θα βρει μια παραλία που του αρέσει να χαλαρώνει και να απολαμβάνει, είτε είναι αμμώδης είτε με βότσαλο. Η ομορφιά του νησιού είναι αδιαμφισβήτητη και θεωρείται ένα από τα πιο διαφορετικά και όμορφα νησιά του Αιγαίου.

Η ζωή δίπλα στη φύση

Εκπληκτικά μονοπάτια

Επωφεληθείτε από τα παλιά μονοπάτια της Θάσου που συνδέουν τα παραδοσιακά χωριά και ανακαλύψτε το εσωτερικό του νησιού που παραμένει σχεδόν εντελώς ανεξερεύνητο. Η ποδηλασία είναι ένας μοναδικός τρόπος για να εξερευνήσετε τα κρυμμένα και παρθένα μέρη της φύσης της Θάσου. Πολλές εκδρομές ποδηλασίας οργανώνονται σε όλο το νησί.

Η ζωή στο νησί

Θάσος

Η Θάσος αποτελεί πόλο έλξης για χιλιάδες τουρίστες κάθε χρόνο, ειδικά κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, αλλά είναι επίσης ένα ιδανικό μέρος για διακοπές κατά τη διάρκεια του φθινοπώρου και της άνοιξης. Είναι πολύ κοντά στην υπόλοιπη Ελλάδα, επομένως τα έξοδα για να φτάσετε εδώ είναι πολύ χαμηλά. Η Θάσος έχει όμορφες παραλίες, που έχουν κρυστάλλινα νερά. Έχει επίσης καταπληκτικές περιοχές με καταπράσινη φύση γεμάτες πλατάνια και πεύκα στο εσωτερικό του νησιού. Έτσι, είναι ένα ιδανικό μέρος για διακοπές γιατί συνδυάζει τέλεια τη θάλασσα και το βουνό.